دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیا در خصوص مشکلات زراعتی و مالداری

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۴:۳۴
دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیا در خصوص مشکلات زراعتی و مالداری

۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با تعدادی از بزرگان ولسوالی زرمت و روحانی بابای ولایت پکتیا دیدار کرد. در این نشست، بزرگان ولایت پکتیا مشکلات و درخواست‌های خود را در زمینه‌های مختلف زراعت و مالداری مطرح کردند.
از جمله مشکلات مورد بحث در این دیدار می‌توان به احداث چکدم‌ها، بندهای آبگردان، ذخیره‌سازی آب، کانال‌های آبیاری، تبدیل زمین‌های خشک به زمین‌های زراعتی، احداث فارم‌های زراعتی و توزیع تخم‌های بذری و کودهای شیمیایی اشاره کرد. همچنین، بزرگان پکتیا از معین زراعت و مالداری خواستند تا توجه ویژه‌ای به مالداری و بهبود شرایط زندگی در این حوزه داشته باشند.
مولوی صدراعظم عثمانی در پاسخ به این درخواست‌ها تاکید کرد که هدف امارت اسلامی خدمت به مردم است و راه اصلی خلاصی از فقر و مشکلات اقتصادی، توجه به زراعت و مالداری می‌باشد. وی افزود که وزارت زراعت و مالداری در تلاش است تا با اجرای پروژه‌های مختلف در این زمینه، مشکلات مردم را کاهش دهد و شرایط بهتری برای آنان فراهم آورد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۳۸
Background image

توزیع پودر سلفر و چونه آب و آموزش تهیه لایم‌سلفر برای باغداران نهرشاهی بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ولسوالی نهرشاهی به‌منظور تقویت باغداری و افزایش آگاهی‌های تخنیکی باغداران، مقدار لازم پودر سلفر و چونه آب را برای. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال‌های گیلاس برای احداث باغات معیاری در خوگیانی ننگرهار

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، چهار هزار اصله نهال مثمر گیلاس برای چهل تن دهقان توزیع گردید. این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۵
Background image

کمپاین استفاده از روغن زمستانی و لایم سلفر در کندز آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر بنیاد پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به هدایت مولوی نیازمحمد عابد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها