دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با رئیس اقتصادی اتحادیه اروپا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۴:۱۹
دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با رئیس اقتصادی اتحادیه اروپا

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با هین سن رییس بخش اقتصادی اتحادیه اروپا در افغانستان و سارا کارشناس زراعت آن اتحادیه در وزارت زراعت برگزار گردید.
در این دیدار، طرفین به بررسی تطبیق پروژه‌های بشردوستانه پرداختند که طی سه سال گذشته در افغانستان اجرا شده است. رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از تلاش‌های اتحادیه اروپا در این زمینه قدردانی نمود و تاکید کرد که همکاری‌های بین دو طرف در راستای توسعه زراعتی در افغانستان ادامه خواهد یافت.
همچنین در این جلسه اعلام شد که قرار است پروژه‌های جدید به ارزش ۱۶ میلیون دلار در ولایات کندهار، هلمند و بادغیس در بخش‌های مختلف زراعتی عنقریب به اجرا درآید و همین گونه از تطبیق پروژهای مختلف زراعتی به ارزش بیش از صد میلیون دالر در سال ۲۰۲۵ نیز سخن زدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها