دیدار رئیس زراعت ولایت کاپیسا با مسوول کمک‌های بشری کمیته ناروی برای افغانستان

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۱۶:۷
دیدار رئیس زراعت ولایت کاپیسا با مسوول کمک‌های بشری کمیته ناروی برای افغانستان


۳ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با ذبیح الله رحمتی مسئول کمک‌های بشری کمیته ناروی برای افغانستان و هیئت همراه شان دیدار و در مورد احیاء و احداث قوریه جات نهال‌های مثمر و غیر مثمر صحبت نمودند.
بعد از نشست؛ اعضای جلسه به فارم جنگلات شوخی در مربوطات مرکز کاپیسا رفته و در مورد چگونگی احداث قوریه و تولید نهال‌های مثمر و غیر مثمر، سرسبزی و حمایت از باغداران صحبت نمودند.
همچنان در مورد تکمیل سروی احداث قوریه جات در فارم متذکره صحبت گردید و مورد تائید قرار گرفت و در آینده نزدیک کار عملی احداث قوریه‌ها آغاز می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها