در ولایت کنر برای ۵۵۲ تن در بدل کار مواد غذایی توزیع و ۱۵ کیلومتر کانال آبیاری بازسازی شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۲۹
کونړ کې ۵۵۲ کسانو ته د کار په بدل کې خوراکي توکي ووېشل شول او ۱۵ کیلومتره کانالونه ورغول شول

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
در چارچوب پروژه «مصونیت غذایی و بازسازی کانال‌های آبیاری»، برای ۵۵۲ تن مستحق در ولسوالی نرنگ ولایت کنر، در بدل کار و به منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند، مواد غذایی توزیع شد.
این پروژه با حمایت مالی جین جاپان (JEN Japan) و همکاری تخنیکی مؤسسه JENHO، تحت مدیریت عمومی آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر تطبیق شده است.
در جریان توزیع کمک‌ها، از میان ۵۵۲ تن مستفیدشونده، ۳۳۲ تن در بدل کار و ۲۲۰ تن از خانواده‌های فقیر و مستحق بودند که مطابق این پروژه، بسته‌های غذایی دریافت کردند.
همچنان در جریان این پروژه، ۱۵ کیلومتر کانال‌های آبیاری در مناطق مربوط ولسوالی نرنگ پاک‌کاری و ۲۱۰ متر کانال نیز به‌گونه ساختمانی بازسازی شده است که با تکمیل آن، در آبیاری زمین‌های زراعتی سهولت ایجاد شده و میزان ضایعات آب کاهش خواهد یافت.
در مراسم توزیع کمک‌ها و ارائه گزارش فعالیت‌های پروژه، مولوی زبیر سیدي، آمر منابع طبیعی ریاست زراعت کنر، سید حفیظ‌الله سیدي، مشاور تخنیکی، کارمندان تخنیکی و مسلکی، رئیس اجرائیوی عمومی مؤسسه JENHO و مسئولان این مؤسسه در زون شرق، معاون ولسوال نرنگ، کارمندان مدیریت خدمات زراعتی و شماری از بزرگان قومی حضور داشتند.
در آغاز این مراسم، مشاور تخنیکی و مسلکی ریاست زراعت کنر از فعالیت‌های انجام‌شده توسط مؤسسه JENHO ابراز خرسندی کرده و از همکاری این مؤسسه قدردانی کرد. وی همچنان در مورد اهمیت آب، مدیریت درست منابع آب و حفظ و مراقبت از کانال‌های آبیاری، رهنمایی‌های لازم را به مردم ارائه کرد.
در همین حال، شوکت علی زاخلیوال، مسئول زون شرق دفتر JENHO، معلومات تخنیکی در مورد فعالیت‌ها و دستاوردهای این پروژه ارائه کرده و گفت که براساس اهداف پروژه، اقدامات عملی برای بهبود مصونیت غذایی و وضعیت آبیاری زمین‌های زراعتی انجام شده است.
در پایان، معاون ولسوال نرنگ از مؤثریت این پروژه و فعالیت‌های انجام‌شده در راستای حمایت از خانواده‌های نیازمند و دهقانان قدردانی کرده و مراسم با دعای خیر پایان یافت.
پروژه «مصونیت غذایی و بازسازی کانال‌های آبیاری» با هدف حمایت از مصونیت غذایی خانواده‌های نیازمند و از سوی دیگر، بهبود دسترسی زمین‌های زراعتی به آب از طریق پاک‌کاری و بازسازی کانال‌های آبیاری تطبیق می‌شود. توزیع مواد غذایی در بدل کار، ضمن فراهم‌سازی حمایت معیشتی کوتاه‌مدت برای افراد نیازمند، زمینه مشارکت آنان را در بازسازی زیربناهای عامه نیز فراهم می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها