در خوست تخم‌های سبزیجات به‌منظور توانمندسازی اقتصادی معتادان پیشین توزیع شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۴۸
خوست کې د پخوانیو معتادینو د اقتصادي پیاوړتیا لپاره د سبو تخمونه ووېشل شول

 

۲۸ لَړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت خوست، به‌هدف حمایت، توانمندسازی اقتصادی و بازگشت سالم و سازندهٔ معتادان پیشین به جامعه، برنامهٔ توزیع تخم‌های سبزیجات برگزار شد. این برنامه از سوی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری خوست و در همکاری با مؤسسهٔ اکشن‌اِید راه‌اندازی گردید.
در جریان این برنامه، برای صد تن از معتادان پیشینِ مستحق، به ارزش بیش از ۴۸۰ هزار و ۵۰۰ افغانی، انواع تخم‌های سبزیجات و وسایل مورد نیاز توزیع شد.
نمایندهٔ مؤسسهٔ اکشن‌اِید برای اشتراک‌کنندگان برنامه، معلومات مهمی در مورد اهمیت، اهداف و ایجاد فرصت‌های عایداتی ارائه کرد و بر ضرورت حمایت‌های دوامدار اقتصادی تأکید ورزید.
پس از آن، معاون ریاست زراعت خوست و آمر امور زراعتی، مولوی اسلم‌خان منیب، در سخنرانی خود گفت که معتادان پیشین اعضای عزتمند جامعه‌اند و آیندهٔ آن‌ها وابسته به اراده، بهبودی و تلاش‌های سالم‌شان است. او افزود که در صورت دور ماندن از مواد زیانبار و مخدر، معتادان بهبود‌یافته می‌توانند نمونه‌ای از زندگی خوب و تغییر مثبت باشند.
همچنین مدیر عمومی پلان و برنامه‌ها، اجمل قاسمی، از تطبیق درست و مرحله‌به‌مرحلهٔ برنامه ابراز خرسندی کرد و تأکید نمود که نهادها باید پروژه‌هایشان را به‌گونهٔ به‌موقع و مسلکی اجرا کنند تا اثرگذاری آن بیشتر و مشکلات مردم به‌صورت واقعی کاهش یابد.
در این برنامه، برای اشتراک‌کنندگان تخم‌های بادرنگ، باینجان، پیاز سفید، کشنیز، گندنه و پالک، همچنان کودهای کیمیاوی سیاه و سفید توزیع شد.
هدف این برنامه توانمندسازی اقتصادی معتادان پیشین، ایجاد زمینهٔ کار برای آنان و تبدیل کشت سبزیجات به یک منبع عایداتی پایدار است. مستفیدشدگان از همکاری مسئولانهٔ مؤسسهٔ اکشن‌اِید قدردانی کرده و خواهان تداوم چنین کمک‌های پایدار شدند

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها