حاصلات تربز فراه ۱۷ درصد افزایش یافته است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۹ - ۱۴:۱۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه می‌گوید که حاصلات تربز این ولایت، نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد افزایش یافته است. 
عبدالمنان متین، رییس زراعت، آبیاری و مالداری فراه می‌گوید: «ارقام و معلوماتی که از سوی کارمندان ریاست زراعت فراه جمع‌آوری شده، افزایش ۱۷ درصدی تولید تربز را در سال ۱۳۹۸ در ولایت فراه را نشان می‌دهد، سال ۱۳۹۷ ساحه زیر کشت تربز در این ولایت، حدوداً ‌۱۸ هزار ۲۲۰ هکتار زمین بوده که مقدار تولید آن به ۶۷۴ هزار ۱۴۰ تن می‌رسید و در طی سال ۱۳۹۸ نظر به افزایش بارنده‌گی و بلند رفتن سطح آب زیرزمینی، ساحه زیر کشت تقریباً به ۱۹ هزار و ۷۸۸ هکتار بوده که مقدار ۷۹۱ هزار و ۵۲۰ تن تربز در ولایت فراه تولید شده است.»
رییس زراعت فراه می‌گوید که صادرات تولید تربز این ولایت،۱۴ ولایت کشور را پوشش داده است. این ولایت‌ها، شامل هرات، نیمروز، قندهار، هلمند، زابل، غزنی، کابل، لوگر و شماری دیگر از ولایت‌ها است. 
باید گفت که رخصتی‌های عید و بسته بودن برخی از راه‌ها باعث شده بود که ارزش تربز در فراه پایین بیاید، که وزارت زراعت برای بازشدن راه‌های صادرات این محصول اقدام کرد و حالا این محصول ولایت فراه به صورت عادی به ولایت‌های مختلف صادر می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها