حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۶:۳۲
حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

۷ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که میزان حاصلات امسال تربوز در این ولایت نشان در مقایسه با سال گذشته ده درصد افزایش یافته است.
به گفته این ریاست، امسال ۳۵۷ هکتار زمین در ولایت لوگر تربوز کشت شده بود و از آن ۱۵هزار و ۶۱۸ متریک‌تُن تربوز حاصل برداشته شده است.
تربوز لوگر، در بازار محلی و ولایات هم‌جوار به فروش می‌رسد. هر کیلوگرام تربوز در لوگر، به ده افغانی معامله می‌شود.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید که میزان علاقمندی دهقانان به کشت تربوز بیشتر شده و زارعان از روش‌های جدید کشت برای برداشت محصولات بیشتر استفاده می‌کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS