حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۶:۳۲
حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

۷ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که میزان حاصلات امسال تربوز در این ولایت نشان در مقایسه با سال گذشته ده درصد افزایش یافته است.
به گفته این ریاست، امسال ۳۵۷ هکتار زمین در ولایت لوگر تربوز کشت شده بود و از آن ۱۵هزار و ۶۱۸ متریک‌تُن تربوز حاصل برداشته شده است.
تربوز لوگر، در بازار محلی و ولایات هم‌جوار به فروش می‌رسد. هر کیلوگرام تربوز در لوگر، به ده افغانی معامله می‌شود.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید که میزان علاقمندی دهقانان به کشت تربوز بیشتر شده و زارعان از روش‌های جدید کشت برای برداشت محصولات بیشتر استفاده می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها