جلسه کمیته قرنطین و حفظ‌الصحه نباتی در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۵:۱۴
جلسه کمیته قرنطین و حفظ‌الصحه نباتی در وزارت زراعت برگزار شد

۱ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
مسوولان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جلسه‌ کمیته قرنطین و حفظ‌ الصحه نباتی را  در معینیت زراعت و مالداری به منظور معیاری سازی محصولات زراعت و بحث روی موضوعات قرنطینی دایر نموده اند.
اهداف قرنطین نباتی، فیس تفتیش محصولات زراعتی وارداتی و صادراتی، صادرات پخته به کشور هند و بنگله‌دیش، فوموگیشن و تایید محصولات زراعتی قابل فوموگیشن، توزیع سرتیفکیت از طریق وزارت زراعت، صادرات ریحان به کشور هند، کیله و فوموگیشن آن و موضوعات دیگر قرنطین نباتی محور اصلی بحث این جلسه بود.
این جلسه به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با اشتراک مسوولان از اطاق تجارت، اطاق زراعت و مالداری، اداره نورم و استندرد، گمرکات و شماری از مسوولان وزارت زراعت دایر گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها