جلسه هماهنگی ریاست‌های تحت اثر معینیت مالی و اداری برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۴:۴۱
جلسه هماهنگی ریاست‌های تحت اثر معینیت مالی و اداری برگزار شد 

جلسه هماهنگی ریاست‌های تحت  اثر معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری این وزارت و با حضور روئسا و مسوولان ریاست‌های تحت اثر معینیت مالی و اداری برگزار شد.
این جلسه به منظور تقویت هماهنگی و انسجام کار ها در پیشبرد امور  تعین شده  در تالار جلسات معینیت مالی و اداری وزارت زراعت برگزار دشه بود که معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مطابق به اجندا از قبل ترتیب شده مشکلات‌، پیشنهادات و نظریاست ریاست‌های تحت اثر خویش را استماع نموده و هدایات لازم را جهت حل مشکلات و بهبود امور به مسوولان مربوطه سپرد.
در این جلسه که روئسا و آمرین ریاست‌های؛ مالی و حسابی، تهیه و تداراکات، منابع بشری، تخنیک و ترانسپورت، اداری، تکنالوژی معلوماتی،عشر و زکات و ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت حضور داشتند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۰:۲
Background image

نظارت از تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در نجراب کاپیسا

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از جریان تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی نجراب نظارت کردند. این نظارت با حضور مولوی محمد رحیم نعمانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

بازگشت به خبرها