جلسه مشورتی پلان مالی سال ۱۴۰۲ شرکت کانال ننگرهار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۸ - ۱۰:۵
جلسه مشورتی پلان مالی سال ۱۴۰۲ شرکت کانال ننگرهار

۱۸ اسد ۱۴۰۲ ه‍.ش
جلسه مشورتی پلان مالی سال ۱۴۰۲ شرکت کانال ننگرهار به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری  وزارت زراعت و حضور مولوی مجیب‌الرحمان معین وزارت انرژی و آب، مولوی قدرت‌الله‌جمال معین وزارت صنعت و تجارت، روسائی از وزارت مالیه، اقتصاد و زراعت دایر گردید.
 این جلسه که در وزارت زراعت برگزار شده بود در آن حاضران پیرامون بویجه مصارف، معاشات کارمندان، عواید و فعالیت‌ها در ساحه شرکت کانال ننگرهار صحبت کردند که پس از بحث و تبادل نظریات پلان کاری تائید گردید تا به جلسه کابینه غرض منظوری شریک شود.‌‌

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها