جلسه تهیه استراتیژی ملی انکشاف زراعت دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ - ۱۴:۱۱
د کرنې د ودې ملي ستراتیژۍ د چمتو کولو په موخه غونډه دائره شوه

۱۳ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه تهیه استراتیژی ملی انکشاف زراعت، مالداری، باغداری، آبیاری و اراضی تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حضور روساء، مشاوران و کارمندان پلان و پالیسی این وزارت دایر شد.
در این جلسه پیرامون معلومات جمع‌آوری شده از ادارات مرکزی و ولایتی  جهت ترتیب طرح استراتیژی ملی زراعت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنان حاضران جلسه نظریات و پیشنهادات خویش را به منظور گنجانیدن در طرح استراتیژی ملی زراعت کشور شریک ساختند. پس از این که طرح استراتیژی ملی سکتور های تحت اثر وزارت زراعت نهایی شد طرح متذکره  به رهبری امارت اسلامی افغانستان  غرض منظوری پیشکش می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۴۶
Background image

نظارت از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در سه ولسوالی‌ ولایت پروان 

۷  ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان اعلام کرد که از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در ولسوالی‌های شینواری، سیاه‌گرد و سرخ‌پارسا نظارت به‌عمل آمده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

بازگشت به خبرها