توزیع ۵۵۳ هزار اصله نهال هنگ و وسایل مربوطه برای دهاقین ولسوالی‌های سروبی و خاکجبار ولایت کابل

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۱:۴۳
توزیع ۵۵۳ هزار اصله نهال هنگ و وسایل مربوطه برای دهاقین ولسوالی‌های سروبی و خاکجبار ولایت کابل

۸ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش 
به تعداد ۵۵۳ هزار اصله نهال هنگ همراه با ۱۱ قلم وسایل مربوطه برای ۷۹ تن دهاقین در ولسوالی‌های سروبی و خاکجبار ولایت کابل توزیع شد.
 این برنامه با حضور مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت کابل، انجنیر محب‌الله احمدزی، آمر امور زراعتی ریاست، نماینده ریاست معیشت بدیل و مسؤولان ولسوالی‌های مربوطه و کارمندان مدیریت خدمات زراعتی برگزار گردید.
هدف از این توزیع جلوگیری از کشت مواد مخدر، به‌ویژه نبات کوکنار، و ارتقای معیشت دهاقین بود و تحت حمایت مالی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و در قالب پروژه «معیشت بدیل» انجام شد. همچنین برنامه آموزشی از مرحله کشت تا برداشت توسط نمایندگان ریاست معیشت بدیل، شرکت مربوطه و ریاست زراعت کابل برای دهاقین ترتیب شده و به‌صورت مفصل تشریح گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

بازگشت به خبرها