توزیع ۲ هزار ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی اله‌سای کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۱
توزیع ۲ هزار ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی اله‌سای کاپیسا

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، امر منابع طبیعی با هیأت ولایتی به ولسوالی اله‌سای سفر نموده و ۲۵۰۰ اصله نهال چارمغز را به اشخاص علاقه‌مند به احیا و احداث جنگلات چارمغز توزیع کرد. 
این روند با حضور عبیدالله یاسر، معاون ولسوالی اله‌سای، انجام شد.
نهال‌های متذکره از سوی مقام وزارت زراعت در چارچوب برنامه ملی تنظیم منابع طبیعی در نظر گرفته شده بود که پس از طی مراحل تدارکاتی از شرکت برنده خریداری گردید. غرس نهال‌ها در ساحات مناسب که قبلاً توسط هیأت ولایتی انتخاب و نقشه‌گذاری شده بود، عملی شد. همچنان برنامه‌های مشابه در دیگر ولسوالی‌های دارای جنگلات طبیعی نیز تطبیق خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها