توزیع سیلوهای فلزی و آموزش تخصصی برای دهاقین ولسوالی پریان ولایت پنجشیر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۱۸
توزیع سیلوهای فلزی و آموزش تخصصی برای دهاقین ولسوالی پریان ولایت پنجشیر

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری دفتر صلیب سرخ  برای ۳۵۰ تن از دهاقین منطقه دره سرخ‌شال ولسوالی پریان، ۷۰۰ عدد سیلوی فلزی ذخیره غله‌جات را به‌گونه رایگان توزیع کرد.
هدف از اجرای این برنامه کاهش ضایعات پس از برداشت و بهبود شرایط نگهداری محصولات زراعتی عنوان شده است. در کنار توزیع سیلوها، آموزش‌های تخصصی چهار روزه در زمینه جلوگیری از ضایعات پس از برداشت، روش‌های درست پاک‌کاری، خشک‌سازی و ذخیره غله‌جات و طرز استفاده مؤثر از سیلوهای فلزی توسط کارمندان ترویج ریاست زراعت برای دهاقین برگزار گردید.
همچنین در چوکات این برنامه، برای هر یک از دهاقین مستفیدشده مبلغ ۲۰۰۰ افغانی پول نقد به منظور پشتیبانی مالی توزیع شد.
به گفته مسئولین، این دستاورد نتیجه تلاش‌های مقام ولایت پنجشیر و ریاست زراعت در جلب همکاری موسسات همکار بوده و نقش مهمی در رشد اقتصادی دهاقین و ارتقای سطح تولیدات محلی دارد. دهاقین مستفیدشده نیز با ابراز رضایت‌مندی، از همکاری‌های دوامدار ریاست زراعت و دفتر صلیب سرخ قدردانی کرده‌اند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها