به ۲۵۰ خانم بی‌بضاعت در نیمروز، فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۱۵:۶
به ۲۵۰ خانم بی‌بضاعت در نیمروز، فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد

۶ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، می‌گوید که به ۲۵۰ تن از زنان بیوه و تهی‌دست در شهر زرنج، مرکز این ولایت، فارم‌های کوچک مرغداری توزیع کرده است.
به هر یک از این زنان مستحق، ۳۰ مرغ تخم‌گذار گلدن، چهار آب‌خوره، چهار دانه‌خوره، یک دروازه فلزی برای مرغانچه، واکسین مورد نیاز، پنج متر جالی برای پنجره‌ی مرغانچه و ۲۰۰ کیلوگرام دانه‌ی مرغ توزیع شده است.
این مرغ‌ها به منظور بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌های زنان یادشده، ترویج مرغداری و ایجاد فرصت‌های شغلی توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها