برای مالداران ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۹:۵۳
برای مالداران ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع می‌شود

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به مقدار  دو هزار بوری خوراکه حیوانی (کانسنتریت) را به ولسوالی آبشار انتقال نموده و قرار است برای ۵۰۰ تن از مالداران ولسوالی متذکره قبلا سروی و شناسائی گردیده اند توزیع نمایند.
این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. 
قابل یاد آوری است که پروژه متذکره قبلا در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز تطبیق گردیده‌است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها