برای باغ‌های تازه احداث شده در نیمروز کود کیمیاوی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۳ - ۱۳:۵۷
برای باغ‌های تازه احداث شده در نیمروز کود کیمیاوی توزیع شد

۱۳ اسد ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، از طریق برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری، برای مالکان باغ‌های تازه احداث شده کود کیمیاوی توزیع کرد.
این باغ‌ها در اخیر سال ۱۳۹۷ در ولسوالی‌های خاشرود، چهاربرجک، زرنج و چخانسور در ساحه‌ی ۴۷.۵ جریب زمین احداث شده است. این باغ‌ها شامل عناب، انگور، انار و زردآلو می‌شود. برای هر جریب باغ، بیست کیلوگرام کود کیمیاوی «دی‌پی‌ای» توزیع شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها