بازدید ه‍یئت‌های افغانستان و ازبکستان از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۹:۲۲
بازدید ه‍یئت‌های افغانستان و ازبکستان از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو

۶ اسد ۱۴۰۳ ه‍.ش 
ه‍ییت‌های عالی رتبه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و جمهوری ازبکستان به رهبری  شوکت همرایوف وزیر آب از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو در ولایت بلخ بازدید کردند.
در جریان این بازدید مسوولان افغانستان و ازبکستان از ساحات مختلف تخریب شده در اطراف دریای آمو بازدید کرده و تاکید بر جلوگیری از تخریبات بیشتر کردند
در جریان این بازدید به نماینده گی از افغانستان کمیته به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، محمد یوسف وفا والی بلخ، عبدالحق همکار معین وزارت امور داخله، مجیب الرحمن عمر معین وزارت انرژی و آب، ابراهیم حکمت رییس اقتصادی کمیسون اقتصادی و نماینده گان وزارت دفاع و اداره امور و به نماینده گی از کشور ازبکستان هیئتی با حضور  شوکت همرایوف وزیر آب و عصمت اکه نماینده خاص رییس جمهور کشور ازبکستان در امور افغانستان و همراهان‌شان حضور داشتند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها