بازدید معین زراعت و مالداری از شهرک‌های سبزخانه‌ای در شهر بیجینگ چین

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۰ - ۱۲:۴۶
بازدید معین زراعت و مالداری از شهرک‌های سبزخانه‌ای در شهر بیجینگ چین

۱۰ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان در ادامه سفر خود به کشور چین، از شهرک‌های سبزخانه‌ای در حومه شهر بیجینگ بازدید کرد.
 این بازدید به منظور آشنایی با روش‌های مدرن کشت و فناوری‌های نوین سبزخانه‌ای صورت گرفت که در راستای افزایش تولیدات زراعتی و استفاده بهینه از منابع طبیعی در چین توسعه یافته‌اند.
این شهرک‌های سبزخانه‌ای به سیستم‌های کنترل دما، رطوبت، و آبیاری پیشرفته مجهز بوده و از شیوه‌های کشاورزی پایدار و کم‌مصرف استفاده می‌کنند.
 مولوی عثمانی در جریان بازدید، اهمیت به‌کارگیری چنین تکنالوژی‌هایی را برای توسعه زراعت افغانستان مورد تأکید قرار داد و خواستار همکاری‌های بیشتر در زمینه تبادل تجربه‌ها و تکنالوژی‌های زراعتی میان دو کشور شد.
در جریان این بازید میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  معین زراعت و مالداری را همراهی می‌کرد .

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها