افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال جاری بیش از دو هزار و ۲۱۰ هکتار زمین در ولایت بغلان تحت کشت خربوزه و تربوز قرار داشت که حاصل برداشت‌شده آن نسبت به سال گذشته افزایش قابل‌ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد. دهقانان پلخمری و ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دهنه غوری و دوشی، علت این افزایش را تجربه بیشتر در کشت و آشنایی با روش‌های استندرد زراعتی و نیز استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده عنوان می‌کنند.
کارمندان مسلکی امور زراعتی ریاست زراعت بغلان می‌گویند که دهقانان این ولایت در پالیزهای‌شان از کودهای کیمیاوی یوریا و DAP و هم‌چنان پس‌خورده‌های مرغ‌های فارمی استفاده می‌کنند. به گفته آنان، استفاده از کود کیمیاوی میزان حاصلات را افزایش داده اما بر کیفیت میوه تأثیر منفی نگذاشته است.
به گفته مسئولان، در نتیجه تلاش‌های مستمر، مگس خربوزه در این ولایت ریشه‌کن شده است و بیشتر حاصلات خربوزه و تربوز بغلان به ولایت‌های هم‌جوار عرضه می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

بازگشت به خبرها