افتتاح پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی شینواری ولایت پروان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۱:۲۶
افتتاح پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی شینواری ولایت پروان

پروژه اضطراری "کار در مقابل پول" با هدف تقویت مصونیت غذایی، امروز در قریه قاقشال ولسوالی شینواری ولایت پروان آغاز شد. این برنامه با حکم رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان و با حضور قاری احسان‌الله رحمانی، معاون مقام ولسوالی شینواری، عتیق‌الله رحمانی، مدیر عمومی خدمات زراعتی، مسئولین تخنیکی کمیته ناروی و نمایندگان قریه‌های ولسوالی شینواری رسماً افتتاح گردید.
در مراسم افتتاح، عتیق‌الله رحمانی پروژه را معرفی کرده و بیان داشت که در این برنامه ۸۰ نفر کارگر به مدت دو ماه مصروف کار خواهند بود. اهداف پروژه شامل ایجاد اشتغال برای مردم محل، تقویت آب‌های زیرزمینی، رشد و انکشاف جنگلات و جلوگیری از سیلاب‌ها است. فعالیت‌هایی مانند کندن‌کاری ترازها، ترنج‌ها و اعمار چکدم‌ها در مناطق از پیش تعیین‌شده اجرا خواهد شد.
در ادامه، قاری احسان‌الله رحمانی از تلاش‌های کمیته ناروی برای افغانستان قدردانی نموده و خواستار تداوم این‌گونه فعالیت‌ها در ولسوالی شینواری شد. نمایندگان قریه‌های ولسوالی نیز از تطبیق این پروژه حیاتی ابراز قدردانی کرده و خواهان اجرای بیشتر چنین برنامه‌ها در سطح ولسوالی شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ولایت تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ده ولسوالی این ولایت خبر داد.
این سروی از تاریخ ۱۳ جوزا سال روان از سوی کارمندان مدیریت عمومی حفاظت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۸
Background image

توزیع کیت‌های زنبورپروری به شماری از باشنده گان  ولسوالی دشت قلعه ولایت تخار 

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری دفتر آغاخان، روند توزیع کیت‌های ضروری زنبورپروری را برای ۲۰ تن از افراد واجد شرایط در پنج قریه ولسوالی دشت قلعه تطبیق و از جریان آن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۲:۴۶
Background image

ایجاد ده قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۲ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از طریق مدیریت زراعت ولسوالی شولگره، در جریان تاریخ ۱۴ الی ۲۰ جوزا سال روان، ده قطعه نمایشی شالی را در قریه‌های مختلف این. . .

BACK TO NEWS