افتتاح مسجد جدید در محوطه ریاست زراعت بلخ

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۹:۱۵
مسجدی که شش ماه پیش کار اعمار آن در محوطه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ آغاز شده بود، امروز رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

مسجدی که شش ماه پیش کار اعمار آن در محوطه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ آغاز شده بود، امروز رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح با تلاوت چند آیه مبارکه قرآن کریم آغاز گردید و در آن رییس پوهنتون بلخ، رییس حج و اوقاف، رییس عدلیه، رییس شهدا و معلولین، رییس شورای علما و همچنان معاون مقام ولایت بلخ مولوی نورالهادی ابو ادریس در مورد ارزش اعمار مسجد سخن گفتند و این اقدام را ستودند. همچنان حافظ محمد موسی مبین رییس زراعت بلخ نیز اعمار این مسجد را یک کار ارزشمند دانست.
این مسجد که ظرفیت بیش از چهارصد نمازگزار را دارد، با همکاری بازرگانان ملی ولایت، والی بلخ ملا محمد یوسف وفا و رییس زراعت این ولایت اعمار و آماده استفاده گردید.
گفته می‌شود برای اعمار این مسجد حدود ۶ میلیون افغانی هزینه شده است. در پایان نشست، والی بلخ ملا محمد یوسف وفا همراه با شماری از مسئولان از این اقدام ریاست زراعت قدردانی نموده و بر تداوم هر نوع همکاری در آینده تأکید کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها