اشتراک معین مالی و اداری وزارت زراعت در برنامه استحکام نظام اسلامی و وحدت ملی 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۹:۵۲
اشتراک معین مالی و اداری وزارت زراعت در برنامه استحکام نظام اسلامی و وحدت ملی 

ملا آغا جان آوند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در برنامه استحکام نظام اسلامی و وحدت ملی که با حضور مقامات عالی رتبه امارت اسلامی افغانستان، علمای دینی و سران اقوام هفت ولایت زون مرکزی برگزار گردیده بود اشتراک کرد.
این برنامه از سوی وزارت امور سرحدات اقوام و قبایل  به منظور تقویت نظام اسلامی و وحدت ملی در کشور برگزار شده بود.
در این برنامه مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معین مالی و اداری را همراهی می کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۹
Background image

کشت بذر گندم در قطعات نمایشی ولسوالی دهدادی بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند عملی کشت بذر گندم در پنج قطعه نمایشی در قریه‌جات شیرآباد، بابه‌کهنه و پشت‌باغ ولسوالی دهدادی ولایت بلخ  با همکاری تیم تخنیکی دفتر WHH و مدیریت ترویج باغداری این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۷
Background image

آموزش دهاقین سبزی‌کار در ولسوالی کشنده بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
برنامه آموزشی برای شماری از دهاقین سبزی‌کار قریجات شرق و غرب دریای ولسوالی کشنده (مرکز آق‌کپرک) برگزار شد که در آن موضوعات مرتبط با کاشت، داشت و برداشت سبزیجات مورد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع پیاز زعفران و تجهیزات زراعتی در ولسوالی شولگره بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
روند توزیع پیاز زعفران و تجهیزات مربوطه در ولسوالی شولگره بلخ به‌منظور ترویج کشت زعفران و حمایت از دهقانان واجد شرایط عملی گردید. این برنامه با هماهنگی مدیریت خدمات. . .

بازگشت به خبرها