اشتراک معین مالی و اداری وزارت زراعت در برنامه استحکام نظام اسلامی و وحدت ملی 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۹:۵۲
اشتراک معین مالی و اداری وزارت زراعت در برنامه استحکام نظام اسلامی و وحدت ملی 

ملا آغا جان آوند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در برنامه استحکام نظام اسلامی و وحدت ملی که با حضور مقامات عالی رتبه امارت اسلامی افغانستان، علمای دینی و سران اقوام هفت ولایت زون مرکزی برگزار گردیده بود اشتراک کرد.
این برنامه از سوی وزارت امور سرحدات اقوام و قبایل  به منظور تقویت نظام اسلامی و وحدت ملی در کشور برگزار شده بود.
در این برنامه مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معین مالی و اداری را همراهی می کرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها