آغاز مرحله دوم تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۱۱:۱۱
آغاز مرحله دوم تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بلخ

۵ حمل ۱۴۰۴ ه‍.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که مرحله دوم تطبیق واکسین ضد بیماری ویروسی طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در این ولایت آغاز شده است. 
این روند که از سوی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در همکاری ریاست زراعت تطبیق می‌شود، شامل توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین به واحدهای ساحوی بوده و زیر نظارت تیم داکتران آمریت مالداری و صحت حیوانی قرار دارد.
بیماری ویروسی طاعون نشخوارکنندگان کوچک، یک بیماری خطرناک و مسری در میان حیوانات بوده که درصدی مرگ‌ومیر آن بالا است و خسارات بزرگی به سکتور مالداری وارد می‌کند. به همین دلیل، سازمان خوراک و زراعت ملل متحد تصمیم گرفته است که این واکسیناسیون را در کشور به اجرا بگذارد تا از شیوع و آسیب‌های ناشی از آن جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS