اشتراک وزیر زراعت در نمایشگاه بینالمللی کابل
۲۱ ثور ۱۴۰۲
مولوی عطاءاللهعمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در نمایشگاه بینالمللی کابل که به مناسبت هفته صنعت و تجارت برگزار شدهبود اشتراک و سخنرانی کرد.
در این نمایشگاه ملاعبدالغنی برادر آخوند معاون اقتصادی ریاستالوزراء امارت اسلامی، مولوی عطاءللهعمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی شهابالدین دلاور وزیر معاودن و پطرولیم، مولوی خلیلالرحمان حقانی وزیر مهاجران و عودت کنندهگان، مسوولان اتاق تجارت و سرمایهگذاری، تاجران، سرمایهگذاران، صنعتکاران و کسبهکاران حضور داشتند.
اشتراک کنندهگان این مجلس پیرامون نیاز به سرمایهگذاری و حمایت از تولیدات داخلی صحبت نموده و راهاندازی چنین نمایشگاهها را در راستای بازاریابی و معرفی تولیدات داخلی مثبت عنوان نمودند.
ملاعبدالغنیبرادر معاون اقتصادی ریاستالوزراء از تعهد امارت اسلامی در راستای حمایت از تولیدات داخلی و شایقین سرمایهگذار در همه عرصهها خبر داد.
آقای برادر افزود:" تلاشهای ما برای رساندن افغانستان به خود کفای ادامهدارد، نیاز است که در این زمینه دست بدست هم بدهیم و کار کنیم، به تمام تاجران و سرمایهداران دعوت میدهیم که افغانستان مکان مناسب و فضای بهتر به سرمایهگذاری دارد و بیایند کار کنند".
مولوی عطاءاللهعمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در محفل افتتاح این نمایشگاه بر نیاز به کار و سرمایهگذاری در بخش زراعت، مالداری و صنعت تاکید کرده و از فراهم نمودن تمام سهولت ها از سوی امارت اسلام سخن زد :" افغانستان در چندین دهه گذشته شاهد تحولات و جنگهای خانمانسوز بوده است، بیگانهها به ملک دخالت کرده اجازه کار و پیشرفت را ندادهاند، همین عوامل سبب شده که در همه بخشها عقب بمانیم، حال فرصت مساعد شده که کار کنیم و ضروریات مردم را در ملک خود تهیه کنیم".
وزیر زراعت فرصت های فعلی را زمان مناسبی برای جهاد اقتصادی، صنعتی، تجارتی و زراعتی دانسته افزود:" دوره جهاد برای استقلال و آزادی ملک و مردم تمام شد، متجاوزگران از وطن بیرون شدن، فعلا جهاد اقتصادی است، برای پیروز شدن در جهاد اقتصادی مهم است که به زراعت، صنعت، تجارت و مالداری توجه و کار شود، تجاوزبیگانهها فرصت پیشرفت و کار از ما گرفتهبود و در اکثر بخشها عقب ماندیم، حالا تلاش داریم که ضروریات وطن را خود تهیه کنیم و نیاز به کار و زمان داریم، همچنان سرمایهگذاری سرمایهداران اساسیترین موضوع برای پیشرفت در این عرصهها میباشد، همه امکانات برای تاجران مساعد شده بیایند و سرمایهگذاری کنند، وزارت زراعت، تلاشهایش را در دو سال گذشته برای انجام فعالیتها در این بخش انجامدادهاست، اجارهدهی هزاران جریب زمین به سرمایهگذاران، توزیع تخمبذری، اصلاح نسل و واکسین میلیونها حیوان، ترویج، تحقیق، میکانیزهسازی زراعت، پرورش حیوانات از عمدهترین فعالیتهای وزارت در دوره امارت میباشد که صورت گرفتهاست و در آینده ادامه خواهد داشت".
این نمایشگاه به مناسبت تجلیل از هفته صنعت و تجارت و تحت شعار توان و تداوم برگزار شده که در آن تولیدات و محصولات داخلی در۸۵۰ غرفه نمایشدادهشدهاست.