جلسه نوبتی کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت غور برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۸:۳۲
جلسه نوبتی کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت غور برگزار شد

 سی و دومین جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب املاک غصب شده  به ادامه  جلسات قبلی تحت ریاست  مولوی محمد نبی احمدی رئیس هیئت جلوگیری از غصب و باز پس گیری زمین های غصب شده به اشتراک اعضای هیئت برگزار شد.
این جلسه تحت ریاست مولوی محمد نبی احمدی رییس زراعت و رییس هیئت تخنیکی کمیسون جلوگیر از غصب در ولایت غور  جهت رسیدگی به قضایای مربوط به زمین های غصب شده  امارتی، مرعی، عامه و وفقی  برگزار شد. 
مولوی محمد نبی احمدی رئیس هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب املاک امارتی، مرعی، عامه و وقفی  ولایت غور حضور اشتراک کننده گان را در جلسه  خوش آمدید گفته و سپس پیرامون  آجندا جلسه صحبت نموده و بعد از تبادل نظر پیرامون موارد آجندا با توافق تمام اعضای حاضر در جلسه فیصله های لازم صورت گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها