جلسه نوبتی کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت غور برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۸:۳۲
جلسه نوبتی کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت غور برگزار شد

 سی و دومین جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب املاک غصب شده  به ادامه  جلسات قبلی تحت ریاست  مولوی محمد نبی احمدی رئیس هیئت جلوگیری از غصب و باز پس گیری زمین های غصب شده به اشتراک اعضای هیئت برگزار شد.
این جلسه تحت ریاست مولوی محمد نبی احمدی رییس زراعت و رییس هیئت تخنیکی کمیسون جلوگیر از غصب در ولایت غور  جهت رسیدگی به قضایای مربوط به زمین های غصب شده  امارتی، مرعی، عامه و وفقی  برگزار شد. 
مولوی محمد نبی احمدی رئیس هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب املاک امارتی، مرعی، عامه و وقفی  ولایت غور حضور اشتراک کننده گان را در جلسه  خوش آمدید گفته و سپس پیرامون  آجندا جلسه صحبت نموده و بعد از تبادل نظر پیرامون موارد آجندا با توافق تمام اعضای حاضر در جلسه فیصله های لازم صورت گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها