نظارت از کار پروژه‌های دفتر روپانی در ولسوالی خوشی ولایت لوگر

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۹/۵ - ۲۰:۲۸


۵ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از جریان کار پروژه‌های دفتر روپانی در آن ولایت که در بخش‌های زراعت و ساخت ساز کانال‌های آبیاری کار می کند نظارت نمود.
پروژه روپانی در ولایت لوگر بالای هشت پروژه بنیادی که شامل اعمار دیوار های استنادی، پخته کردن ۹ کیلومتر کانال، ۶ کیلو متر سرک واحداث دو باغ به مساحت ده جریب زمین می‌باشد کار می کند در جریان بازدید از این پروژه ها در مورد بهبود تطبیق پروژه‌ها هدایات لازم ارایه گردید.
به گفته مسؤولین مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی در جریان تطبیق این پروژه‌ها مجموعاً ۱۵۰۰ تن مصروف کار بوده وماهانه از طرف دفتر مذکور معاش بدست می‌آورد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها