معین آبیاری و منابع طبیعی پس از دریافت تقدیرنامه‌ی درجه‌یک: بیش‌تر کار می‌کنیم تا اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و افزایش یابد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۶:۲
معین آبیاری و منابع طبیعی پس از دریافت تقدیرنامه‌ی درجه‌یک بیش‌تر کار می‌کنیم تا اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و افزایش یابد

۱۶ حوت ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی از سوی محمداشرف غنی رییس جمهور کشور، به پاس‌ کارهای ارزنده‌اش، شایسته تقدیرنامه‌ی درجه‌یک دانسته و این تقدیرنامه برایش تفویض شده است.
تقدیرنامه‌ی معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در مراسم معرفی معین جدید زراعت و مالداری توسط داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به وی اهدا شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی تقدیر آقای غفوری از سوی رییس جمهور کشور، ضمن ستایش از کارهای او، گفت «برای ما افتخار است که تقدیرنامه درجه اول برای معین صاحب [آبیاری و منابع طبیعی] منظور شده و بدون شک که کار کسی پنهان نمی‌مانَد و همه می‌دانیم که غفوری صاحب یک نقش بسیار اساسی در فعالیت‌های وزارت زراعت دارد و برای‌شان تبریک می‌گویم.»
آقای غفوری در سخنرانی‌اش از محمداشرف غنی رییس جمهور کشور به پاس این تقدیر و از داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت سپاس‌گزاری کرد. آقای غفوری گفت «این تقدیرها باعث می‌شود که ما بیش‌تر تلاش کنیم تا همان اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و بیش‌تر گردد.»

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها