به مناسبت نهم حوت، در قول اردوی ۲۱۷ پامیر نهال «صلح و سرسبزی» غرس شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۱:۳۶
کندز

۹حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در تداوم کمپاین نهال‌شانی در این ولایت، به مناسبت نهم حوت، روز ملی سرباز، در قول اردوی ۲۱۷ پامیر و فرماندهی پولیس این ولایت، نهال صلح و سرسبزی غرس کرد. در این برنامه، حدود چهارهزار نهال مثمر و غیرمثمر غرس می‌شود.
عبدالهادی قرلق رییس اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در مراسم غرس این نهال‌ها، از جان‌فشانی و فداکاری نیروهای امنیتی در تامین امنیت شهروندان ابراز قدردانی کرده و از مسوولان این نهادهای امنیتی خواست تا در مراقبت و آبیاری به موقع این نهال‌ها توجه لازم داشته باشند.
جنرال محمدعلی یزدانی فرمانده قول اردوی ۲۱۷ پامیر نیز، از همکاری ریاست زراعت بابت در اختیار قراردادن نهال‌ به این قول اردو ابراز قدردانی کرده به پرسنل قول اردوی ۲۱۷ پامیر دستور داد تا در مراقبت و آبیاری نهال‌های غرس شده جهت سرسبزی محوطه قول اردو تلاش ورزند.
هم‌چنین کمپاین نهال‌شانی در محوط فرماندهی جدید پولیس نیز آغاز شد. رییس زراعت کندز با غرس نهال‌ها در این فرماندهی، روز ملی سرباز را به تمام نیروهای امنیتی تبریک گفته و از این نیروها خواست تا در مراقبت از نهال‌ها توجه لازم داشته باشند.
محمدحسین قرمقول آمر امنیت فرماندهی پولیس کندز نیز از همکاری ریاست زراعت ابراز قدردانی نموده در حصه آبیاری و مراقبت جدی از نهال‌های غرس شده اطمینان داد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها