۲۰ کانال آبیاری در ننگرهار به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۵ - ۱۴:۴۷
۲۰ کانال آبیاری در ننگرهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ننگرهار، ۲۰ کانال آبیاری را به ارزش ۱۱۲ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرد.
این پروژه‌های آبیاری در ۱۷ ولسوالی و مرکز ولایت ننگرهار توسط پروژه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم یا «CLAP»، رشد زراعت و انکشاف روستایی یا «CBARD» و هم‌چنین برنامه حمایت از اولویت ملی دوم «SNAPP2» با هزینه ۱۱۲ میلیون افغانی  تطبیق شده است. این پروژه‌های آبیاری بیش از ۱۲ ‌هزار و ۵۰۰ جریب زمین را آبیاری و نزدیک به ۲۰ درصد از ضایعات آب جلوگیری می‌کند.
وزیر زراعت در مراسم افتتاح این پروژه‌ها گفت که آبیاری یکی از سکتورهای کلیدی وزارت زراعت است و سالانه، پروژه‌های زیاد آبیاری در ولایت‌های مختلف از جمله ولایت ننگرهار تطبیق می‌شود. انوارالحق احدی گفت: «اولویت اساسی ما این است که زمین‌های بیشتری تحت کشت قرار بگیرد تا زمینه برای افزایش تولید و خودکفایی در بخش‌های مختلف مساعد شود.»
هم‌چنین ضیاءالحق امرخیل، مشاور ارشد رییس جمهور و والی ننگرهار نیز، در مراسم افتتاح این پروژه‌های آبیاری گفت که با ساخت شبکه‌ها و کانال‌های جدید آبیاری، ساحات بیش‌تری تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و میزان حاصلات افزایش یافته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۵
Background image

غرس ۱۲۰۰ اصله نهال مثمر در ولسوالی ارغنجخوا

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی ارغنجخوا، برنامه توزیع و غرس نهال در ساحات از قبل آماده‌شده با موفقیت تطبیق و به پایان رسید. در این برنامه، ۴۰۰ اصله نهال زردآلو، ۴۰۰ اصله نهال بادام، ۴۰۰. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۳۷
Background image

آغاز تطبیق پروژه تمدیدی مؤسسه ستاره درخشان در مرکز شهر فیض‌آباد

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه تمدیدی مؤسسه آموزشی ستاره درخشان در مرکز شهر فیض‌آباد معرفی و روند تطبیق آن رسماً آغاز شد. این پروژه که از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۶ میلادی ادامه می‌یابد، طی یک برنامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۳۵
Background image

توزیع بسته‌های تشویقی باغداری و ماهی‌پروری در ولسوالی بلخ

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، به همکاری یک نهاد همکار و با هماهنگی مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، بسته‌های تشویقی باغداری و ماهی‌پروری را برای شماری. . .

بازگشت به خبرها