حاصلات هینگ در تخار امسال به حدود ۱۲۵ تُن رسیده است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۶:۵۸
حاصلات هینگ در تخار امسال به حدود ۱۲۵ تُن رسیده است
 
۱ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌‌گویند که امسال حاصلات هینگ در این ولایت به ۱۲۵ متریک تُن خواهد رسید.
سراج‌الدین مهربان رییس زراعت ولایت تخار می‌گوید: «در سال جاری نزدیک به ۴۰۰ هکتار ساحه‌ی تخریب شده‌ی هینگ در این ولایت دوباره احیا شده است.»
آقای مهربان می‌گوید که در ولایت تخار به صورت مجموعی یک هزار و ۲۲۰ هکتار زمین تحت کشت هینگ است که از هر جریب زمین در حدود ۳۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار افغانی درآمد به دست دهقانان می‌آید.
کشت‌زارهای هینگ در ولایت تخار در سال ۱۳۹۸ به ۸۲۰ هکتار و در سال ۱۳۹۹ به یک هزار و ۲۲۰ هکتار رسیده است. تلاش‌ها بر این بوده که کشت هینگ بیش‌تر از پیش ترویج پیدا کند و بدیلی برای نباتات نشئه‌آور باشد.
هینگ نبات طبی با ارزشی است که اهمیت اقتصادی و محیط زیستی خاصی دارد و در رشد اقتصاد مردم به صورت زودهنگام، از اهمیت خاصی برخوردار است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
Background image

ننگرهار: در بندر تورخم ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت دوباره به پاکستان مسترد شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم ولایت ننگرهار می‌گویند که مسؤولان این بندر از وارد شدن ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت از پاکستان به افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
Background image

رییس جدید زراعت ولایت کابل معرفی شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، مولوی محراب الدین  بلال به‌عنوان رییس زراعت ولایت کابل گماشته شد و امروز رسماً کارش را آغاز کرد.
مولوی محراب الدین بلال. . .

بازگشت به خبرها