فصل چیدن گل زعفران در بلخ آغاز شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۳:۵۲
فصل چیدن گل زعفران در بلخ آغاز شد

۱۷عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از آغاز فصل چیدن گل زعفران در این ولایت خبر داده می‌گوید که در مجموع در این ولایت ۲۵۰ جریب زمین تحت کشت زعفران قرار دارد.
ریاست تاکید کرده که با آغاز فصل برداشت محصول زعفران، نقش زنان در مقایسه با مردان برجسته‌تر می‌شود. این ریاست گفته که امسال دو هکتار زمین را برای زنان ۲۰ قطعه‌ نمایشی زعفران ساخته است.
در حال‌ حاضر، چند شرکت زراعتی در ولایت بلخ در بخش زعفران فعالیت دارند و شرکت تولیدی زعفران نورس، در این زمینه فعال‌تر است. این شرکت در خزان سال جاری دو هکتار زمین را در ولسوالی‌های بلخ، دهدادی و نهرشاهی پیاز زعفران کشت کرده است .
سید زین‌الله عثمانی مسوول شرکت «نورس زعفران» می‌گوید که این شرکت در طی پنج سال نزدیک به ۳۵ جریب زمین را در ولایت بلخ و شصت جریب زمین را در ولایت‌های فاریاب، سرپل و سمنگان پیاز زعفران کشت کرده است.
شرکت نورس زعفران برای ۲۰ خانم فرصت کاری دایمی و برای ۶۰ خانم دیگر زمینه کاری فصلی را فراهم ساخته است. تولیدات این شرکت به کشورهای پاکستان، ازبکستان، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، هند، ترکیه، ویتنام، قزاقستان، چین و برخی کشورهای اروپایی صادر می‌شود. این شرکت سالانه شش‌صد تا هفت‌صد کیلوگرام زعفران فروش دارد.
شرکت نورس زعفران با نزدیک به ۲۵۰ زعفران‌کار ارتباط مستقیم دارد و از آن‌ها گل زعفران خریداری می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها