کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در تخار به زودی به پایان می‌رسد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۰:۱۷
کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در تخار به زودی به پایان می‌رسد
۲۸ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، می‌گوید که جریان کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی حالا تا ۶۰ درصد در این ولایت به پیش رفته و قرار است تا حدود ۲۰ روز دیگر به پایان برسد.
در ولایت تخار ۲۶۵ پروژه‌ی جدید از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری راه‌اندازی شده است. این پروژه‌ها که شامل ساخت ۱۵۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۱۰۰ ذخیره‌گاه کچالو و ۱۵ سردخانه میوه صفر انرژی سارک می‌شود، با هزینه ۱۵۷ میلیون‌ و ۲۶۲هزار و ۱۴۹ افغانی ساخته می‌شود. ۱۰ درصد این هزینه توسط مستفیدشونده‌گان و ۹۰ درصد آن توسط وزارت زراعت پرداخت می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال‌های گیلاس برای احداث باغات معیاری در خوگیانی ننگرهار

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، چهار هزار اصله نهال مثمر گیلاس برای چهل تن دهقان توزیع گردید. این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۵
Background image

کمپاین استفاده از روغن زمستانی و لایم سلفر در کندز آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر بنیاد پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به هدایت مولوی نیازمحمد عابد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی و نظارت از پروژه جنگلات پسته در بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بلخ بر اساس پلان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور شماری از کارمندان این اداره در بیرون از محوطه رسمی ریاست آغاز گردید. این. . .

بازگشت به خبرها