دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی، نوید تازه زنده‌گی بهتر برای معصومه

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱۵ - ۱۵:۰
دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی، نوید تازه زنده‌گی بهتر برای معصومه
۱۵ میزان ۱۳۹۹
معصومه سادات، ۳۸ سال دارد و در روستای «دوآب زردسنگ» در مرکز ولایت بامیان زنده‌گی می‌کند.
او هشت سال قبل، زمانی که شوهرش را از دست داد، سرپرستی یک خانواده هشت نفری را به عهده گرفت.
در اوایل، از طریق خیاطی امرار معیشت می‌کرد و نمی‌‌توانست به حداقل نیازمندی‌های خانواده‌اش برسد. اما، توزیع یک دستگاه آفتابی خشک‌کننده‌ی سبزیجات و میوه‌جات توسط پروژه سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، دریچه‌ی اُمیدی را برای داشتن زنده‌گی بهتری در آینده، به روی معصومه سادات باز کرد. هدف از توزیع این دستگاه‌ سولری به خانم سادات، کمک به بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌ی او است.
خانم سادات می‌گوید: «من قبلاً از طریق خیاطی امرار معیشت می‌کردم و درآمد آن برای خانواده‌ی هشت نفری‌ام کفایت نمی‌کرد. اما زمانی‌که از سوی پروژه باغداری، برای من یک ماشین خشک‌کننده آفتابی داده شد، شرایط اقتصادی ما را رونق بخشید.»
این خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات در یک وقت حدود ۸۰ کیلوگرام سبزی و یا میوه تازه را خشک می‌کند.
معصومه سادات هم‌چنین افزود: «من در یک هفته گذشته ۲۰۰ کیلو گرام بادنجان رومی، ۸۰ کیلوگرام زردآلو و ۱۰۰ کیلوگرام پیاز را خریدم و با استفاده از خشک‌کننده آفتابی خشک کردم و با رسیدن فصل زمستان همه‌ی این مواد خشک‌شده را با قیمت بلند می‌فروشم.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق «HVCDSP»، بیست دستگاه سولری خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات را به زنان بی‌بضاعت و کم‌‌درآمد به کمک بانک انکشاف آسیایی توزیع کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۳ - ۱۴:۵۴
Background image

نظارت و ارائه مشوره‌های تخنیکی برای باغداران در بگرامی کابل

کارمندان بخش ترویج باغداری و حفظ الصحه نباتی ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از باغ‌های بادام و زردآلو در این ولسوالی بازدید کرده و وضعیت آن‌ها را بررسی کردند.
در این برنامه، از یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۳۱
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای شماری از مالداران در تخار

۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار به همکاری دفتر کنسرن، چند قلم وسایل جمع آوری و پروسس لبنیات را برای شماری از مالدارن در ده قریه ولسوالی کلفگان توزیع کرد.
این وسایل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۷
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای گروه‌های مالداری در فرخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ گروه مالداری در ولسوالی فرخار، تحت حمایت دفتر کنسرن، نظارت به عمل آورد.
این وسایل شامل یک پایه فریزر، یک. . .

BACK TO NEWS