آغاز سروی باغچه‌های خانگی در شهر زرنج

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۳۳
آغاز سروی باغچه‌های خانگی در شهر زرنج

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های دهقان، تقویت امنیت غذایی و تشویق به ایجاد باغچه‌های خانگی، سروی میدانی توسط مؤسسه وطن با همکاری نماینده ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در قریه‌جات مربوط به شهر زرنج آغاز شده است.

بر اساس این برنامه، قرار است ۲۰۰ خانواده دهقان واجد شرایط شناسایی و انتخاب شوند. این خانواده‌ها باید دارای نیم تا یک جریب زمین بوده و آمادگی ایجاد و مدیریت باغچه‌های خانگی را داشته باشند. روند سروی به‌گونه منظم و شفاف آغاز گردیده و در مرحله نخست از قریه نوکجو و قریه سبزگزی شروع شده است. تیم سروی در جریان بازدیدها، وضعیت اقتصادی خانواده‌ها، دسترسی به آب، توانایی نگهداری باغچه و میزان علاقه‌مندی دهقانان را بررسی می‌نماید تا افراد مستحق و شایسته برای شامل‌شدن در این برنامه انتخاب گردند.

برنامه باغچه‌های خانگی در آینده زمینه افزایش تولید سبزیجات و محصولات زراعتی خانگی، بهبود تغذیه خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های کوچک درآمدی را فراهم خواهد ساخت و استفاده مؤثر از زمین‌های موجود را تشویق می‌کند. این اقدام گامی مهم در راستای حمایت از دهقانان، توسعه زراعت پایدار و کاهش فقر در سطح قریه‌جات به‌شمار می‌رود.

همچنان پس از تکمیل روند سروی، در مراحل بعدی این برنامه برای خانواده‌های منتخب آموزش‌های تخنیکی، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و حمایت‌های فنی پیش‌بینی شده است که در آینده عملی خواهد گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها