توزیع بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده برای ۹۶ دهقان در ولسوالی فرخار تخار آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۰
توزیع بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده برای ۹۶ دهقان در ولسوالی فرخار تخار آغاز شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که دور دوم روند توزیع بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم برای ۹۶ دهقان مستحق در ولسوالی فرخار آغاز گردیده است.
این برنامه به همکاری دفتر آقاخان مقیم تخار و آمریت امور زراعتی این ولایت در قریه‌جات غشپ، لژده و قبانگر عملی می‌شود. در مراسم آغاز برنامه، عبدالاعلی مدیر ترویج ریاست زراعت درباره اهمیت استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده سخن گفت و نقش آن را در افزایش حاصلات و بهبود کیفیت محصولات زراعتی مهم خواند.
بر اساس معلومات ریاست زراعت تخار، هر دهقان مستحق یک بسته شامل ۵۰ کیلوگرام تخم بذری گندم، ۵۰ کیلوگرام کود یوریا و ۵۰ کیلوگرام کود DAP دریافت کرده است.
همچنان غلام حضرت، دهقان قریه لژده، به‌عنوان دهقان پیش‌قدم انتخاب شده و برای ایجاد فارم نمونه معیاری، مقدار بیشتری تخم و کود کیمیاوی، یک پایه ماشین درو و تخم‌پاک‌کنی، انبار گندم و وسایل کاری در اختیارش قرار داده شده است.
هدف از اجرای این برنامه، افزایش تولید گندم، بهبود حاصل‌دهی و ترویج روش‌های مؤثر زراعتی در سطح قریه‌جات عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها