دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس احصایه و معلومات آن ولایت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۸:۳۶
دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس احصایه و معلومات آن ولایت

مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دفتر کار خود با قاری حبیب‌الرحمن عثمانی  رئیس احصایه و معلومات ولایت بدخشان و همراهان ایشان دیدار و ملاقات نمودند.
در این دیدار، دو طرف روی چگونگی نظارت بر برنامه سروی مواشی که قرار است از سوی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد  در هماهنگی هر دو ریاست در سطح این ولایت آغاز گردد، بحث و گفتگو کردند. هدف از این برنامه، مدیریت و نظارت دقیق طبق مواد طرزالعمل تهیه شده توسط مرکز بود تا از اجرایی شدن موفق آن در ولایت بدخشان اطمینان حاصل شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS