افزایش بی‌سابقه‌ی محصولات بادغیس

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۹ - ۱۰:۴۰
 افزایش بی‌سابقه‌ی محصولات بادغیس

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس خبر می‌دهد که در محصولات باغی و زراعتی این ولایت امسال افزایش بی‌سابقه رونما شده است. به گفته‌ی این اداره بیش از ۵۴ درصد در محصولات این ولایت افزایش رونما‌ شده است.
نظر به آمار این ریاست امسال بیش‌ترین افزایش در محصولات زراعتی و باغی گندم، ، رومی، پیاز، خربزه، تربز، شفتالو، زردآلو سیب، چهارمغز، کرابیه، نخود و کنجد به وجود‌ آمده است.
عبدالتواب تایب رییس اداره زراعت بادغیس می‌گوید این افزایش در نتیجه‌ فعالیت‌های این اداره، بارنده‌گی‌های به موقع و زحمت‌کشی دهقانان صورت گرفته است.
به گفته‌ی وی بارنده‌گی‌های فراوان به موقع، آموزش و آگاهی دهی بیش‌تر از یک‌هزار دهقان و باغدار، توزیع ۹۳۲ متریک تن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم، توزیع ۶۷۲ متریک تن کود یوریا، ۲۴۲ تن کود دای‌امونیم فاسفیت می‌باشد.
همچنان از امراض کفشک، ملخ و مگس خربزه که در سال‌های گذشته مزارع را آسیب می‌رساند، توسط کارمندان ریاست زراعت بادغیس آگاهی‌‌داده شده و جلوگیری گردیده است.
آمار محصولات افزایش امسال با تفاوت سال پار در جدول ذیل آمده است.
بادغیس از شمار ولایت‌های زراعتی و کوهستانی در غرب کشور است. این ولایت از گذشته‌های دور، به نام گدام خراسان و حوزه‌ی غربی افغانستان مشهور است. این ولایت دارای ۲۳هزار کیلومتر مربع مساحت است. پیشه‌ی دوم مردم این دیار مالداری و پرورش گوسفند نوع قره‌قُل است که از همین مدرک، همه ساله گوسفند، پوست قره‌قُل، پشم، کُرک و قروت به سایر ولایت‌ها و نیز خارج کشور صادر می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها