به ۳۴۰ مالدار در هرات تخم علف و کود کیمیاوی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۹ - ۱۵:۳۲
 به ۳۴۰ مالدار در هرات تخم علف و کود کیمیاوی توزیع شد

۹ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از توزیع تخم علف و کود کیمیاوی به ۳۴۰ تن از مالداران این ولایت خبر داده است.
به گفته این ریاست، این کمک از طریق برنامه‌ حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، SNaPP، به منظور تامین منابع غذایی و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات به مالداران چند ولسوالی هرات توزیع شده است.
به این مالداران در مجموع سه‌هزار و ۵۰ کیلوگرام تخم علف شامل رقشه، شبدر و جوترش و هم‌چنین ۵هزارو۱۰۰ کیلوگرام کود کیمیاوی توزیع شده است.
این کمک‌ها در حالی توزیع می‌شود که ریاست زراعت ۱۷۰ جریب زمین را در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان، غوریان، رباط سنگی، پشتون زرغون و شیندند در قالب ۳۴ مکتب مزرعه دهقانی، برای برای کشت علف اختصاص داده و مالداران با کشت این زمین حیوانات خود را تغذیه می‌کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها