با بازسازی یک شبکه آبیاری، حاصلات زراعتی انجنیل ده برابر شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۳۰ - ۱۸:۳۴
با بازسازی یک شبکه آبیاری، حاصلات زراعتی انجنیل ده برابر شد

۳۰ سنبله ۱۳۹۸
برخی از دهقانان ولسوالی انجیل ولایت هرات، می‌گویند که با باسازی شبکه آبیاری «رجشک»، میزان حاصلات زراعتی در این ولسوالی افزایش چشم‌گیری داشته است.
شبکه آبیاری رجشک سال گذشته بازسازی شد.
غلام فاروق از روستای «رجشک» ولسوالی انجیل، می‌گوید که دو سال به‌دلیل کمبود آب، نتوانست از زمین‌های خود استفاده کند. او که مالک ده جریب زمین است، می‌افزاید که در گذشته از دو تا سه جریب زمین زراعتی خود کار می‌گرفت.
این دهقان می‌افزاید که بازسازی شبکه آبیاری رجشک تاثیر زیادی روی آبیاری گذاشته و آبی که قبلاً یک مسیر در هشت ساعت طی می‌کرد، حالا در مدت خیلی کم بالای زمین می‌رسد.
غلام فاروق که امسال تمام ده جریب زمین خود را تحت کشت قرا رداده بود می‌گوید تا ده برابر بیشتر از گذشته حاصل برداشته است. او یکی از صدها دهقان مستفید شده از خدمات پروژه تنظیم آب درمزرعه وزارت زراعت ابیاری ومالداری است که به دلیل دست‌یابی به سهولت‌های جدید، زندگی و اقتصاد بهتر از گذشته را تجربه می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها