پروژه کمک‌های اضطراری به دهقانان و مالداران دایکندی خاتمه یافت

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۷ - ۱۱:۱۷
پروژه کمک‌های اضطراری به دهقانان و مالداران دایکندی خاتمه یافت

۷ سنبله ۱۳۹۸
ریاست‌ زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از ختم پروژه کمک‌های اضطراری معیشیت برای دهقانان و مالداران متضرر از خشک‌سالی در این ولایت خبر داده است.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که این پروژه سال گذشته توسط موسسات «UNFAO» و «افغان‌اید» به منظور رسیدگی به دهقانان و مالداران آسیب‌پذیر ناشی از خشک‌سالی راه‌اندازی شده بود.
آقای فیروزی می‌گوید که از طریق این پروژه شش‌هزار دهقان و مالدار در ولسوالی‌های سنگتخت و اشترلی تحت پوشش کمک‌ها قرار گرفته و هم‌چنین به یک‌هزار دهقان مقدار پنجاه‌هزار کیلوگرام تخم اصلاح شده‌ی گندم و صدهزار کیلوگرام کود کیمیاوی سیا و سفید توزیع شده است.
وی افزود که به چهارهزار مالدار نیز چهارصد هزار کیلوگرام خوراکه حیوانی و هم‌چنین مقداری تخم شبدر مصری و ادویه ضد کرم حیوانی توزیع شده است. به گفته‌ی او، به یک‌هزار خانم زراعت‌پیشه نیز تخم سبزیجات توزیع شده و شش‌هزار دهقان هم آموزش در باره چگونگی پیشبرد فعالیت‌های شان آموزش دیده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۸:۲۹
Background image

برگزاری جلسه ارزیابی آمادگی‌ها برای نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور ارزیابی میزان آمادگی و تقویت هماهنگی برای برگزاری میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

بازگشت به خبرها