یک شرکت در هرات برای هشتاد دهقان بازاریابی می‌کند

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۲ - ۱۴:۱۹
 یک شرکت در هرات برای هشتاد دهقان بازاریابی می‌کند

۲۲میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید براساس قراردادی که میان مرکز آموزشی و منابع دهقانان و یک شرکت خصوصی به امضا رسیده، قرار است این شرکت برای محصولات هشتاد دهقان سبزی‌کار بازاری یابی کند.
این قرارداد به همکاری برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، به منظور بازاریابی محصولات بادنجان رومی هشتاد دهقان در ولسوالی‌ کرخ امضا شده است. براساس این قرارداد، «شرکت صنعتی خوبان» بادنجان رومی را از دهقانان به قیمت مناسب خریداری و از آن روب می‌سازد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

بازگشت به خبرها