کار پروژه «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» با هزینه ۱۷۲ میلیون افغانی در دایکندی آغاز گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۱۶ - ۱۴:۲۷
کار پروژه «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» با هزینه ۱۷۲ میلیون افغانی در دایکندی آغاز گردید

۱۶ ثور ۱۳۹۹

هم‌زمان با آغاز کار تطبیق پروژه‌های مربوط به طرح «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» در ولایت‌های کابل و هرات، کار عملی‌سازی این طرح با هزینه ۱۷۲ میلیون افغانی در ولایت دایکندی نیز با حضور مقام‌های محلی این ولایت رسماً آغاز گردید.

سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که هدف از اجرای پروژه‌های جدید زراعتی، ایجاد فرصت‌های کاری و اقدام پیش‌گیرانه به منظور جلوگیری از فاسد شدن محصولات زراعتی در پی‌ شیوع ویروس کرونا است. او گفت که این پروژه‌ها از طرح مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، با هزینه ۱۷۲ میلیون افغانی به منظور مدیریت محصولاتی از قبیل سیب، پیاز، کچالو، کشمش، زردآلو و سبزیجات در سطح ولایت دایکندی اجرا می‌شود.

رییس زراعت دایکندی گفت که قرار است هفت سردخانه سیب، ۲۰۰ ذخیرگاه کچالو، ۴۰ ذخیره‌گاه پیاز و دو کشمش‌خانه طی چهار تا شش ماه آینده در دایکندی ساخته شود. آقای فیروزی افزود که ۳۰۰ دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی تازه نیز به دهقانان این ولایت توزیع می‌شود.

هم‌چنان سیدانور رحمتی والی دایکندی، از تصمیم وزارت زراعت برای جلوگیری از ضایع شدن محصولات زراعتی و ایجاد فرصت‌های کاری، به عنوان یک گام فوق‌العاده یاد کرد. والی دایکندی گفت: «ایجاد ذخیره‌گاه‌ها و سردخانه‌ها در کیفیت و کمیت محصولات زراعتی دایکندی تاثیر خوب به‌جا خواهد گذاشت و زمینه‌‌ی کاری برای مردم و باغداران نیز فراهم خواهد کرد.»

سیدانور رحتمی افزود که با ایجاد ذخیره‌گاه‌ها و سردخانه‌ها، دهقانان می‌توانند محصولات زراعتی‌شان ‌را به صورت درست به بازار‌ عرضه کنند.

نعمت‌الله رادفرد رییس شورای قریه «چهار اسپان» نیز از اقدام وزارت زراعت در بخش بهبود وضعیت زراعتی در سطح کشور ابراز خرسندی کرد و گفت توجه به محصولات زراعتی، برای بهبود شرایط اقتصادی باشنده‌گان دایکندی اهمیت دارد.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هم‌زمان با گسترش ویروس کرونا، تطبیق برنامه‌ای را به منظور مدیریت محصولات زراعتی آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در سراسر کشور در جریان چهار تا شش ماه آینده برای باغداران و دهقانان، چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه، هر کدام با ظرفیت ۱۶ تُن، ۱۴هزار و ۲۱۹ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری پیاز، هر کدام با ظرفیت پنج‌ تُن و ۴۱۴ سردخانه صفر انرژی کچالو، هر کدام با ظرفیت ۱۰ تُن و هم‌چنین ۸۸۴ سردخانه صفر انرژی سارک، برای نگهداری محصولات باغداری، هر کدام با ظرفیت ۲۵ تُن ساخته می‌شود. هم‌چنین مطابق این طرح، یک‌هزار دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی نیز به باغداران و دهقانان توزیع می‌شود. برای عملی‌سازی این طرح ۱۳.۷ میلیارد افغانی در نظر گرفته شده است که تا این دم هشت میلیارد آن به دست‌رس وزارت زراعت قرار گرفته است. ۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان و باغداران و ۹۰ درصد توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.

تطبیق این طرح امروز از ولسوالی میربچه‌کوت کابل آغاز شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۳۱
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای شماری از مالداران در تخار

۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار به همکاری دفتر کنسرن، چند قلم وسایل جمع آوری و پروسس لبنیات را برای شماری از مالدارن در ده قریه ولسوالی کلفگان توزیع کرد.
این وسایل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۷
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای گروه‌های مالداری در فرخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ گروه مالداری در ولسوالی فرخار، تحت حمایت دفتر کنسرن، نظارت به عمل آورد.
این وسایل شامل یک پایه فریزر، یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۲:۵۴
Background image

جمع‌آوری تخم‌های تاریخ‌گذشته از دکاکین زراعتی در شهر تالقان

۷ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش ترویج ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با هماهنگی کارمندان بخش  تصدیق‌دهی تخم‌های بذری ریاست زراعت ولایت کندز از دکاکین تخمیانه‌فروشی در شهر تالقان. . .

BACK TO NEWS