پروژه کمک‌های اضطراری به دهقانان و مالداران دایکندی خاتمه یافت

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۷ - ۱۱:۱۷
پروژه کمک‌های اضطراری به دهقانان و مالداران دایکندی خاتمه یافت

۷ سنبله ۱۳۹۸
ریاست‌ زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از ختم پروژه کمک‌های اضطراری معیشیت برای دهقانان و مالداران متضرر از خشک‌سالی در این ولایت خبر داده است.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که این پروژه سال گذشته توسط موسسات «UNFAO» و «افغان‌اید» به منظور رسیدگی به دهقانان و مالداران آسیب‌پذیر ناشی از خشک‌سالی راه‌اندازی شده بود.
آقای فیروزی می‌گوید که از طریق این پروژه شش‌هزار دهقان و مالدار در ولسوالی‌های سنگتخت و اشترلی تحت پوشش کمک‌ها قرار گرفته و هم‌چنین به یک‌هزار دهقان مقدار پنجاه‌هزار کیلوگرام تخم اصلاح شده‌ی گندم و صدهزار کیلوگرام کود کیمیاوی سیا و سفید توزیع شده است.
وی افزود که به چهارهزار مالدار نیز چهارصد هزار کیلوگرام خوراکه حیوانی و هم‌چنین مقداری تخم شبدر مصری و ادویه ضد کرم حیوانی توزیع شده است. به گفته‌ی او، به یک‌هزار خانم زراعت‌پیشه نیز تخم سبزیجات توزیع شده و شش‌هزار دهقان هم آموزش در باره چگونگی پیشبرد فعالیت‌های شان آموزش دیده‌اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۲
Background image

آغاز برنامه آموزشی سه‌روزه برای کارمندان وزارت زراعت

۲۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه برای ۵۰ تن از کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از سوی ریاست امور کارکنان این وزارت آغاز گردید. این برنامه تحت عنوان «مراسلات اداری و مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری غرس نهال در نورستان

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری غرس نهال سال ۱۴۰۵ هـ.ش از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان طی مراسمی در این ولایت آغاز گردید.
در این مراسم، والی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

اعمار فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در پنجشیر

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از ایجاد یک فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در این ولایت خبر می‌دهد. این اقدام از سوی یک تن از سرمایه‌گذاران سکتور. . .

بازگشت به خبرها