پروژه انکشاف زنجیره ارزشی باغداری ۱۵۰ جریب باغ خرما می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۵:۲۶
HVCDSP

۱۶ جدی ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، HVCDSP، مربوط به وزارت زراعت، در نظر دارد تا در سال مالی ۱۴۰۰، ۱۵۰ جریب باغ خرما در ولایت‌های ننگرهار، لغمان و خوست بسازد.
۷۵ جریب این باغ در ننگرهار، پنجاه جریب در خوست و ۲۵ جریب هم در لغمان ساخته خواهد شد. این ولایات آب‌وهوای مساعدی برای رشد باغ‌های خرما دارد. با احداث این باغ‌ها، گام موثری در ترویج و توسعه پرورش خرما در این ولایت‌ها گذاشته می‌شود.
افغانستان با داشتن اقلیم متنوع، ‌تابستان گرم، خشک و طولانی، دشت‌ها و ریگ‌زارها برای کشت و تولید خرما مساعد است. کشت خرما از زمان‌های قدیم به صورت خودرو و عنعنه‌ای در ولایت‌های ننگرهار، لغمان، فراه، نیمروز، ‌هلمند، قندهار و خوست رایج بوده و توسط تخم تکثیر می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، یکی از برنامه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که بودجه آن از طریق بانک انکشاف آسیایی، ADB، تمویل می‌گردد و به هدف گسترش صادرات و تغییر بیلانس واردات محصولات باغداری و ارتقاء زنجیره ارزش باغداری به شیوه‌ای پایدار در یازده ولایتی که عمده‌ترین تولید‌کننده میوه‌جات و سبزیجات به شمار می‌روند، فعالیت می‌نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها