پروژه انکشاف زنجیره ارزشی باغداری ۱۵۰ جریب باغ خرما می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۵:۲۶
HVCDSP

۱۶ جدی ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، HVCDSP، مربوط به وزارت زراعت، در نظر دارد تا در سال مالی ۱۴۰۰، ۱۵۰ جریب باغ خرما در ولایت‌های ننگرهار، لغمان و خوست بسازد.
۷۵ جریب این باغ در ننگرهار، پنجاه جریب در خوست و ۲۵ جریب هم در لغمان ساخته خواهد شد. این ولایات آب‌وهوای مساعدی برای رشد باغ‌های خرما دارد. با احداث این باغ‌ها، گام موثری در ترویج و توسعه پرورش خرما در این ولایت‌ها گذاشته می‌شود.
افغانستان با داشتن اقلیم متنوع، ‌تابستان گرم، خشک و طولانی، دشت‌ها و ریگ‌زارها برای کشت و تولید خرما مساعد است. کشت خرما از زمان‌های قدیم به صورت خودرو و عنعنه‌ای در ولایت‌های ننگرهار، لغمان، فراه، نیمروز، ‌هلمند، قندهار و خوست رایج بوده و توسط تخم تکثیر می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، یکی از برنامه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که بودجه آن از طریق بانک انکشاف آسیایی، ADB، تمویل می‌گردد و به هدف گسترش صادرات و تغییر بیلانس واردات محصولات باغداری و ارتقاء زنجیره ارزش باغداری به شیوه‌ای پایدار در یازده ولایتی که عمده‌ترین تولید‌کننده میوه‌جات و سبزیجات به شمار می‌روند، فعالیت می‌نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها