نظارت از کار پروژه‌های دفتر روپانی در ولسوالی خوشی ولایت لوگر

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۹/۵ - ۲۰:۲۸


۵ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از جریان کار پروژه‌های دفتر روپانی در آن ولایت که در بخش‌های زراعت و ساخت ساز کانال‌های آبیاری کار می کند نظارت نمود.
پروژه روپانی در ولایت لوگر بالای هشت پروژه بنیادی که شامل اعمار دیوار های استنادی، پخته کردن ۹ کیلومتر کانال، ۶ کیلو متر سرک واحداث دو باغ به مساحت ده جریب زمین می‌باشد کار می کند در جریان بازدید از این پروژه ها در مورد بهبود تطبیق پروژه‌ها هدایات لازم ارایه گردید.
به گفته مسؤولین مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی در جریان تطبیق این پروژه‌ها مجموعاً ۱۵۰۰ تن مصروف کار بوده وماهانه از طرف دفتر مذکور معاش بدست می‌آورد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها