فصل چیدن گل زعفران در بلخ آغاز شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۳:۵۲
فصل چیدن گل زعفران در بلخ آغاز شد

۱۷عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از آغاز فصل چیدن گل زعفران در این ولایت خبر داده می‌گوید که در مجموع در این ولایت ۲۵۰ جریب زمین تحت کشت زعفران قرار دارد.
ریاست تاکید کرده که با آغاز فصل برداشت محصول زعفران، نقش زنان در مقایسه با مردان برجسته‌تر می‌شود. این ریاست گفته که امسال دو هکتار زمین را برای زنان ۲۰ قطعه‌ نمایشی زعفران ساخته است.
در حال‌ حاضر، چند شرکت زراعتی در ولایت بلخ در بخش زعفران فعالیت دارند و شرکت تولیدی زعفران نورس، در این زمینه فعال‌تر است. این شرکت در خزان سال جاری دو هکتار زمین را در ولسوالی‌های بلخ، دهدادی و نهرشاهی پیاز زعفران کشت کرده است .
سید زین‌الله عثمانی مسوول شرکت «نورس زعفران» می‌گوید که این شرکت در طی پنج سال نزدیک به ۳۵ جریب زمین را در ولایت بلخ و شصت جریب زمین را در ولایت‌های فاریاب، سرپل و سمنگان پیاز زعفران کشت کرده است.
شرکت نورس زعفران برای ۲۰ خانم فرصت کاری دایمی و برای ۶۰ خانم دیگر زمینه کاری فصلی را فراهم ساخته است. تولیدات این شرکت به کشورهای پاکستان، ازبکستان، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، هند، ترکیه، ویتنام، قزاقستان، چین و برخی کشورهای اروپایی صادر می‌شود. این شرکت سالانه شش‌صد تا هفت‌صد کیلوگرام زعفران فروش دارد.
شرکت نورس زعفران با نزدیک به ۲۵۰ زعفران‌کار ارتباط مستقیم دارد و از آن‌ها گل زعفران خریداری می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها