سفر رئیس اراضی وزارت زراعت به ولایت هرات

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
هدف از این سفر، دید و بازدید از بخش‌ها و دیپارتمنت‌های مربوط به اراضی در ریاست زراعت هرات و بررسی روند کاری این بخش بود.
در جریان این سفر، رئیس اراضی وزارت زراعت در نشستی که با حضور هیئت رهبری اداره زراعت هرات و کارمندان بخش اراضی در سالون جلسات این اداره برگزار شد، اشتراک نمود.
در آغاز جلسه، آیاتی از کلام‌الله مجید تلاوت گردید و سپس ملا عبدالحی «منیر» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات طی سخنانی از حضور رئیس اراضی وزارت زراعت استقبال نموده و آن را فرصتی مناسب برای بهبود کارها در بخش اراضی عنوان کرد.
مولوی محمود مظلوم در سخنان خود، از کارکردهای مدیریت زراعت هرات به‌ویژه در زمینه حفاظت از املاک دولتی و افزایش عواید از طریق اجاره‌دهی اراضی، ستایش کرد. وی برای کارمندان این اداره توصیه‌هایی در مورد جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی، ارایه خدمات منظم به مراجعین، و رعایت برخورد نیکو و اخلاق اسلامی ارائه نمود.
در ادامه جلسه، شماری از کارکنان سوالاتی را مطرح کردند که پاسخ‌های لازم و قناعت‌بخش از سوی مسئولان ارائه شد. این نشست با دعائیه به پایان رسید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها