سفر رئیس اراضی وزارت زراعت به ولایت هرات

mail-admin
Sun, Jun 29 2025 3:35 PM

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
هدف از این سفر، دید و بازدید از بخش‌ها و دیپارتمنت‌های مربوط به اراضی در ریاست زراعت هرات و بررسی روند کاری این بخش بود.
در جریان این سفر، رئیس اراضی وزارت زراعت در نشستی که با حضور هیئت رهبری اداره زراعت هرات و کارمندان بخش اراضی در سالون جلسات این اداره برگزار شد، اشتراک نمود.
در آغاز جلسه، آیاتی از کلام‌الله مجید تلاوت گردید و سپس ملا عبدالحی «منیر» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات طی سخنانی از حضور رئیس اراضی وزارت زراعت استقبال نموده و آن را فرصتی مناسب برای بهبود کارها در بخش اراضی عنوان کرد.
مولوی محمود مظلوم در سخنان خود، از کارکردهای مدیریت زراعت هرات به‌ویژه در زمینه حفاظت از املاک دولتی و افزایش عواید از طریق اجاره‌دهی اراضی، ستایش کرد. وی برای کارمندان این اداره توصیه‌هایی در مورد جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی، ارایه خدمات منظم به مراجعین، و رعایت برخورد نیکو و اخلاق اسلامی ارائه نمود.
در ادامه جلسه، شماری از کارکنان سوالاتی را مطرح کردند که پاسخ‌های لازم و قناعت‌بخش از سوی مسئولان ارائه شد. این نشست با دعائیه به پایان رسید.

Latest news

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

Wed, Aug 11 2021 5:29 PM
Background image

Holding a Meeting on Collecting Horticultural Products

Asad 20; August 11, 2021
A meeting on how to collect horticultural products was held at the Ministry of Agriculture campus with presence of Shirshah Amiri, deputy minister of. . .

Mon, Aug 09 2021 2:12 PM
Background image

The first phase of Daikundi Valley Natural Resources Management Project completed

Asad 18: August 9, 2021
The Forest Rehabilitation Project, which was started by Directorate of Agriculture in cooperation with Aga Khan Foundation on May 1, 2019 to boost ecosystem has. . .

BACK TO NEWS