سفر رئیس اراضی وزارت زراعت به ولایت هرات
۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
هدف از این سفر، دید و بازدید از بخشها و دیپارتمنتهای مربوط به اراضی در ریاست زراعت هرات و بررسی روند کاری این بخش بود.
در جریان این سفر، رئیس اراضی وزارت زراعت در نشستی که با حضور هیئت رهبری اداره زراعت هرات و کارمندان بخش اراضی در سالون جلسات این اداره برگزار شد، اشتراک نمود.
در آغاز جلسه، آیاتی از کلامالله مجید تلاوت گردید و سپس ملا عبدالحی «منیر» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات طی سخنانی از حضور رئیس اراضی وزارت زراعت استقبال نموده و آن را فرصتی مناسب برای بهبود کارها در بخش اراضی عنوان کرد.
مولوی محمود مظلوم در سخنان خود، از کارکردهای مدیریت زراعت هرات بهویژه در زمینه حفاظت از املاک دولتی و افزایش عواید از طریق اجارهدهی اراضی، ستایش کرد. وی برای کارمندان این اداره توصیههایی در مورد جلوگیری از غصب زمینهای امارتی، ارایه خدمات منظم به مراجعین، و رعایت برخورد نیکو و اخلاق اسلامی ارائه نمود.
در ادامه جلسه، شماری از کارکنان سوالاتی را مطرح کردند که پاسخهای لازم و قناعتبخش از سوی مسئولان ارائه شد. این نشست با دعائیه به پایان رسید.